1-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Daniel Kajmakoski - 10 Leta
Самые популярные переводы песен

Перевод песни Daniel Kajmakoski - 10 Leta

Daniel Kajmakoski - 10 Leta

10 Leta

Поради тебе јас не спијам, зошто знам никој не ме чека
Во моите џебови тежат камења, a ти си река
Си одиш горда и убава, и не, не се вртиш назад
Сакам да излезеш од срцево, но не нема таква сила

Можеш се да правиш, ништо наше да не споменеш,
Да не се јавиш, избриши се, име и број,
Ама памти срцето, јас не бев било кој

Можеш се да правиш, после едно 10 лета со мене ќе славиш,
Исто е се, раце и глас,
Се дури дишам јас ќе навивам за нас

Те памти тебе овој град,
И нема да заборави и сите наши спомени, живеат
Те памти тебе овој град,
И сите твои насмевки,
И се што остана во нас, се спомени
Сакам јас да бидам твој

10 лет

Поради тебе јас не спиј, зошты зна никој не м чека
Во моите џебови тежат камења, ти си река
Си одиш горда и убав, и не, не с вртиш назад
Саки да излезеш од срцевы, но не нема такв сила

Можеш с да правиш, ништ наш да не споменеш,
Да не с јавиша, избрисайте с, им и број,
Ама памти срцета, јас не бев бил кој

Можеш с да правиш, после едно 10 лета со меной ого славиш,
Исто е с, рац и глас,
Се дурь диш јас ќе навивы за нас

Те памти тебе овој град,
И немы да заборавь и сито наши спомени, живеит
Те памти тебе овој град,
И сито твои насмевки,
И се што остана во нас, се спомени
Саки јас да биды твој

На данной странице располагается перевод песни «10 Leta» исполнителя «Daniel Kajmakoski». На русском языке песня звучит как «10 лет ». Для Вашего удобства текст мы расположили в две колонки: в левой находятся слова песни «Daniel Kajmakoski - 10 Leta» на английском языке, в правой же перевод песни «10 Leta» на русском языке.

Еще переводы песен исполнителя Daniel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski - 10 Leta 206
Daniel Kajmakoski - Autumn Leaves* 247

Еще переводы песен исполнителей на букву D

Dev
Dio
dOP
DQ
DSF
DyE
1-9 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z